چشمی کاپیتان اول استقلال شد| چشم و گوش ساپینتو خراسان رضوی نایب‌قهرمان دوچرخه سواری جوانان کشور شد اخباری به استقلال پیشنهاد شد دومین خرید نیم فصل استقلال هم اخراج شد| کوجو مهاجمی بی فایده هالک هوگان اسطوره کشتی کج درگذشت + علت فوت، بیوگرافی و سوابق پایان پنجمین لیگ کشتی محلات مشهد+ ویدیو هادی ساعی رئیس آکادمی تکواندو آسیا شد قهرمانی دوچرخه سوار خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور فرعباسی از لیست استقلال خارج می‌شود تاجرنیا: آل‌کثیر در لیست ساپینتو است| سرمربی، پادشاه سرزمین ما است حضور حسینی در استقلال منتفی شد | کاپیتان آبی‌ها در راه تبریز از آب معدنی تا ایما و اشاره دربی؛ عیسی از اینجا مانده، از آنجا رانده تست دوپینگ ۲ دوچرخه سوار ایرانی مثبت شد امتناع سیدورف از سفر به ترکیه بیرانوند برای پیوستن به استقلال ۱۰۰ میلیارد به تراکتور می‌دهد جدایی ۲ بازیکن پرسپولیس در ترکیه قطعی شد عیسی، پوششی برای ناکامی مدیران آبی تکمیل خط آتش مخوف بارسا
سرخط خبرها

بی تفاوتی اسکوچیچ نسبت به بازی با عراق| عبور از کامبوج هدف ملی پوشان

  • کد خبر: ۷۰۱۱۷
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
بی تفاوتی اسکوچیچ نسبت به بازی با عراق| عبور از کامبوج هدف ملی پوشان
دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی ایران معتقد است تیم ملی در آستانه بازی آسان خود مقابل کامبوج نباید هیچ توجهی به بازی آینده مقابل عراق کند.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل کامبوج به پیروزی مقابل بحرین اشاره کرد: «دوست دارم رضایت خودم را از بازی مقابل بحرین اعلام کنم، بازی خیلی خوبی انجام دادیم و در حالی که فشار روانی زیادی روی تیم ما بود نتیجه خوبی گرفتیم، اما می‌خواهم از بازیکنانم تقاضا کنم که آن مسابقه را فراموش کنند.»


سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در ادامه حرف‌های خود می‌گوید: «در فوتبال ما کاری به اتفاقاتی که در گذشته رخ داده نداریم. ما نمی‌خواهیم تیم کامبوج را دست کم بگیریم و برای آن‌ها احترام قائل هستیم. وقتی بازی‌های آن‌ها را تماشا می‌کنم متوجه شده‌ام عملکرد آن‌ها خیلی بهتر از نتایج آن‌ها است. از بازیکنان تیمم می‌خواهم که تمرکز زیادی برای این بازی داشته باشند و جدیت خود را حفظ کنند. ما آمده‌ایم که کامبوج را شکست بدهیم و برای حریفمان احترام زیادی قائل هستیم.»

اسکوچیچ به اهمیت بازی با کامبوج نیز اشاره کرد: «ما برای این به اینجا آمده‌ایم که تمام امتیازات بازی‌ها را جمع کنیم و کاری به اتفاقات و، اما و اگر‌ها و اینکه چه اتفاقی در آینده رخ می‌دهد نداریم. کادر فنی و مجموعه تیم ملی باید روی بازی با کامبوج تمرکز کنند و از آن‌ها می‌خواهم به بازی با عراق فکر نکنند و به، اما و اگر‌ها توجهی نداشته باشند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->